Kubota RTV 500 G-HD Terrein Transporter 15,8pk

Reference: BK RTV500
  • Kubota RTV 500 G-HD
  • Category: Remaining transport
  • Construction year: 2022
  • Workinghours: 1
  • Condition: New
€ 13.850 Including VAT

Ontdek de Kracht van de Kubota RTV 500 G-HD Terrein Transporter 15,8pk bij Bonenkamp BV

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je professionele nieuwe transporter op eigen terrein? Ontdek de kwaliteit en prestaties van de Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk verkrijgbaar bij Bonenkamp BV in IJsselstein. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige Kubota machines bieden wij de nieuwste en meest geavanceerde modellen om jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Krachtige Prestaties

De Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk is een 2 cilinders machine om de zwaarste klussen te klaren. Deze Kubota benzinemotor biedt betrouwbaarheid met minimale ruis en trillingen. De motor is voorzien van een elektronische brandstofinjectie. Optioneel zijn er verschillende mogelijkheden en accessoires beschikbaar.

Dagelijks onderhoud is eenvoudig, omdat alle relevante onderdelen in het motorcompartiment zonder gereedschap toegankelijk zijn.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Bij Bonenkamp BV streven we naar duurzaamheid en betrouwbaarheid in al onze producten. De Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Met regelmatig onderhoud en ondersteuning van ons deskundige serviceteam kun je vertrouwen op een probleemloze werking van je machine, dag in dag uit.

Onovertroffen kwaliteit

De Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk is een  trillingsbestendige en watergekoelde Kubota 2-cilindermotor met bovenliggende nokkenas, elektronische brandstofinjectie en automatische koudstart is de nieuwste aandrijving in deze voertuigklasse. De hydrostatische aandrijving met lastafhankelijke regeling verloopt vrijwel slijtagevrij en overbelastingsbestendig. Vierwielaandrijving en differentieelsloten zorgen voor uitstekende tractie, zelfs op moeilijk terrein.

Koop bij Bonenkamp BV

Bij Bonenkamp BV staan we klaar om je te ondersteunen bij de aanschaf van je Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk. Ons ervaren team van experts staat voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke behoeften. Bovendien bieden we uitgebreide after-sales service en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je investering optimaal blijft presteren. De Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk voor al je transport, evenementen, onderhoud op de verschillende werklocaties.

Kies voor kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Kies voor de Kubota RTV500G-HD Terrein transporter 15,8pk bij Bonenkamp BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Category Remaining transport
Brand Kubota
Model RTV 500 G-HD
Construction year 2022
Workinghours 1
Mileage 1
Reference BK RTV500
General condition New
Optical condition New
Technical condition New

Similar ads