Bg Lift M250 Mini-rupshijskraan | minikraan | hijskraan

1 maand geleden - Referentie: Bg Lift M250
  • Bg Lift M250
  • Categorie: Rupshijskranen mini
  • Bouwjaar: 2024
  • Gewicht: 2.250 kg
  • Conditie: Nieuw
€ 82.500 Exclusief BTW

De getoonde prijs is de vanafprijs, zonder extra opties.

KRACHTIG & ROBUUST

Deze minikraan is speciaal in zijn soort. Zijn hefcapaciteit is groter dan zijn eigen gewicht en zijn hefarm bereikt een hoogte van 15,90 meter. De afmetingen zijn minimaal in transportstand, wat hem zo wendbaar en flexibel maakt.Het feit dat de kraan ook op oneffen, moeilijke ondergronden een goede houvast heeft, is te danken aan de variabele stempels en het uitschuifbare onderstel. De genoemde prijs is de basisprijs van de machine, zonder extra opties.

ZEER FUNCTIONELE AFSTANDSBEDIENING

Nauwkeurige bediening van de individuele functies met de radiografische afstandsbediening wordt gemakkelijk gemaakt door het digitale display. Elke steun kan afzonderlijk worden bediend en de telescooparm, jib en hydraulische verlengstukken kunnen elk afzonderlijk worden gepositioneerd.

Technische gegevens Sankoo Bg Lift M250:

Motor : Kubota 3 cilinder diesel 18,5 kWBatterij : 12V 44 AHDubbele pomp : 170 barTotaal gewicht : 2.500 kg met JibMax. Draagvermogen : 2.500 kgBreedte transport : 0,78 mTransportlengte : 3,24 mHoogte transport : 1,76 mHellingshoek : Maximale hoek 20°Rijsnelheid : 1e versnelling 1,0 km/u 2e versnelling 2,0 km/uMax. Zwenkbereik : EindeloosHoogste hefpunt : 15,90 meter

Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service is een innovatief bedrijf dat zich heeft toegelegd op het mechaniseren van zwaar handwerk. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop, verhuur en service van een hoogwaardig assortiment compact materieel. Het assortiment omvat minikranen (MHK en Bg Lift), hoogwerkers (Cela en Platform Basket), knikladers (Pitbull), minigravers (Caterpillar en Kubota), schrankladers (Skidster en Sherpa) en glaszuigers (Righetti en Viavac). Sankoo heeft ook een assortiment kunststof stempelplaten, aluminium laadrails voor oprijplaten. Het spreekt voor zich dat onze service hand in hand gaat met een eerlijk en passend advies.

Categorie Rupshijskranen mini
Merk Bg Lift
Model M250
Bouwjaar 2024
Gewicht 2.250 kg
Referentie Bg Lift M250
Algemeen conditie Nieuw
Optisch conditie Nieuw
Technisch conditie Nieuw

Vergelijkbare advertenties